Bik: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Iako poslovni segment trenutno izgleda kao jedna ogromna zbrka, haos i rasulo, ipak je to samo na prvi pogled i, vjerovali ili ne, lako je doći do rješenja. Sve će se nekako posložiti na svoje mjesto do kraja sedmice, čak mnogo bolje nego što ste se nadali i očekivali.

Vaša zabrinutost je većim dijelom bespotrebna pa zato pokušajte da se smirite da ne biste u toj nervozi napravili neki potez koji bi vas mogao vratiti korak unazad.

Ljubav. Vaši emotivni i bračni odnosi su, bukvalno rečeno, bure baruta u ovoj sedmici. Šetaćete od apatije do bijesa, od melanholije do potrebe da nekome (čitajte: emotivnom partneru) glavu odgrizete.

Druga strana vas nervira do ludila svojim ponašanjem i možda bi bilo najbolje da se u ovoj sedmici baš i ne viđate nešto naročito često. A i komunikaciju smanjite, slobodno. Tako će biti najbolje za sve.

Slobodni, vama će neki ljudi brzinski ulijetati u život, ali je veliko pitanje koliko je bilo koji od njih zaista vrijedan ma trunku jednu vašeg truda. Biće doduše, za vikend, jedna malo bolja prilika i kontakt koji bi mogao krenuti baš fino. Samo gledajte da ne uprskate na samom početku…

Zdravlje. Nervoza, nesanica. Stres otvara vrata padu imuniteta i u ovoj sedmici se morate čuvati bakterija, a naročito virusa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info