Moda: Evo koji dezen je hit ove godine!

0

Dezenirani komadi garderobe mogu vam pomoći da od sasvim obične kombinacije dobijete spektakularnu. Svake godine, u prvi plan izbijaju određeni dezeni, neki su popularniji od drugih, a prošle godine apsolutni hit su bili komadi garderobe i asesoari ukrašeni leopard dezenom.

Međutim, ove godine pomenuti dezen ćemo nositi rjeđe i napravićemo mjesta za novi, koji je ultra popularan i moderan. Šta je u pitanju? Zebra! Ovo je trenutno jedan od najaktuelnijih i najpopularnijih dezena u svijetu, veoma je privlačan i upečatljiv, a evo kako ga možete uvrstiti u svoj stajling.

Košulja


Jedan od najlakših načina da ovaj popularni dezen uvrstite u svoj stajling jeste da birate bluze ili košulje na kojima je on zastupljen. To su komadi garderobe koje možete nositi u svim prilikama, a kada je riječ o dezeniranim modelima, oni će stajling učiniti upečatljivijim i privlačnijim.


Bluze i košulje sa zebra dezenom možete kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, od suknji preko farmerica do klasičnih pantalona, a jedino je bitno da povedete računa da bluza ili košulja budu jedini dezenirani komadi garderobe u sklopu jedne kombinacije.

Suknja


Zebra dezen možete pronaći i na suknjama, a ukoliko vam je cilj da vam silueta izgleda duže i vitkije, mini suknja sa ovim dezenom pun je pogodak. Dodajte stileto štikle u nekoj od neutralnih nijansi (crna, bež, boja kože, sive) i dobićete fantastičan efekat.


Naravno, mini suknja samo je jedna od opcija, a druga (nama i najdraža) svakako je suknja na preklop, a koja je idealna za tople dane. I pomoću nje možete dobiti već pomenuti efekat, a sve zahvaljujući njenom podesivom struku. Ovo je jedna od najboljih suknji za nešto niže dame, a zebra dezen vam može pomoći da dobijete i pomalo glamurozan stajling.


I ne morate se uvijek držati klasičnog crno-bijelog zebra dezena – ovdje postoji više opcija, a jedna od njih je i plavo-bijela. Naravno, potrebno je da linije podsjećaju na zebra dezen, kako biste imale trendi stajling. A nema greške ni ako ostatak kombinacije svedete na nijanse dezena (u ovom konkretnom slučaju na plavu i bijelu).

Kaput


Ono što je dobro kod ovog dezena jeste što se on jako dobro slaže sa svim neutalnim bojama, ali ništa manje nije efektan i privlačan ni kada ga uparite sa bojama koje dolaze iz jarkog spektra. Dezenirani kaput sigurno će privući pažnju, a odlična je opcija kada želite da se istaknete i izgledate moderno.


Tokom nešto toplijih dana (pogotovo tokom proljetne, letnje i jesenje sezone), alternativa kaputu je blejzer. A vi možete birati i ovaj prekrasni model koji je ukrašen zebra dezenom. Kombinujte ga sa omiljenim farmericama i klasičnom bijelom majicom i dobijate veoma jednostavan, ali opet i veoma privlačan stajling. S druge strane, moderna i privlačna bluza, u kombinaciji sa šorcem ili cigaret pantalonama, takođe će se odlično uklopiti sa dezeniranim blejzerom.

Obuća


Ovo je sigurno i jedan od najlakših načina da zebra dezen uvrstite u svoj svakodnevni stajling. Štikle sa pomenutim dezenom podići će svaku kombinaciju na jedan viši nivo, ali će je i na najljepši mogući način osvježiti i učiniti modernijom.


Bez obzira na visinu potpetica, zebra štikle možete nositi u svim prilikama, kako u neformalnim tako i u onima koje zahtijevaju formalniji i elegantniji stajling. A još ako birate mačije štikle sa zebra dezenom (modeli štikli sa nešto nižim potpeticama), spojićete dva veoma popularna trenda koji su već sada apsolutni hit.


Naravno, moramo spomenuti i baletanke. Jeste, nekim ženama one ne odgovaraju, ali svima vama koje ih volite i rado nosite, preporučujemo da ove godine birate modele sa zebra dezenom. Da, pravo je vrijeme da leopard baletanke zamijenite zebrom, jer su modernije, a jednako privlačne i idealne u svim prilikama.

Asesoari


Na kraju, ukoliko vam ništa od gore pomenutog ne odgovara (iz bilo kojeg razloga), ali i dalje biste željele da nosite ovaj popularni trend, to ćete najlakše uraditi biranjem asesoara koji imaju karakteristični i razigrani zebra dezen. Torba je svakako jedan od njih, a jednostavna pismo torba opcija je koja je uvijek poželjna.


Osim torbe, veoma dobro ćete uraditi ukoliko birate i neke druge asesoare, recimo marame i šalove. Marama sa zebra dezenom veoma dobro će se uklopiti sa jednobojnim komadima garderobe, bilo da odlučite da je samo nonšalantno zavežete oko vrata, pustite da slobodno pada preko kombinacije ili je omotate oko ručke omiljene torbe. U bilo kojem slučaju će izazvati pažnju i biće završni pečat svake kombinacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info