Večeras: Mlad Mjesec u znaku Vodolije (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Februarski mladi Mjesec pada u znak Vodolije i donosi nam predivnu i fantastičnu energiju. Ovaj mladi Mjesec jedan je od najboljih ove godine i nosi sa sobom optimističnu vibraciju koja će nam svima pomoći da okrenemo novi list.

Od početka godine hodamo mostom između starog i novog. Pročišćavamo prošlost i postavljamo temelje za budućnost. Možda nam i nije bilo sasvim jasno u kojem pravcu je potrebno da krenemo, ali sada kada je mladi Mjesec na našoj strani, lakše će nam biti da uvidimo na koju stranu krenuti.

Ovaj mladi Mjesec pravo je vrijeme za postavljanje namjera, jer sve ono na šta obratite pažnju i što budete radili imaće tendenciju da procvjeta u najljepši i najsjajniji cvijet pod ovom energijom.

Sada je vrijeme da planirate i preduzimate akciju. Sada je vrijeme za započinjanje novih projekata i poduhvata. Sada je vrijeme da izađete iz zone udobnosti i krenete za najluđim željama i snovima. Pod jedinstvenom vibracijom ovog mladog Mjeseca u Vodoliji, bićete ohrabreni da napravite taj korak i da svoj život dovedete na jedan sasvim novi nivo.

Nema više igranja “na malo”, nema više statusa quo – ovo je vrijeme da ustanete i obuhvatite svoju moć. Došlo je vrijeme da počnete živjeti svoj život i svoju istinu, a koja se nalazi u dubini vaše duše. Sada je vrijeme da uzmete svoju krunu. Vrijeme je da zasjednete na tron svog života i počnete da komandujete otvorenog srca i otvorenog uma.

Vrijeme je da zauzmete svoje mjesto, da izađete iz sjenki i uđete u svjetlo.


Morate staviti tačku na loše navike, na ponovljene obrasce ponašanja, na uvjerenja zbog kojih ostajete u jednom mjestu, a jedini način da to uradite, jedini način da započnete to putovanje jeste da volite sebe, da se oslobodite od predrasuda i da počnete prihvatati sve ono što jeste.

Nemamo uvijek pravo glasa u onome što nam se događa i ne možemo uvijek znati gdje će nas život odvesti, ali svakako imamo moć da od života napravimo ono što želimo, a tokom ovog mladog Mjeseca, pod njegovom energijom, Univerzum će slušati i radiće s nama s ciljem da nam pomogne da dobijemo ono što želimo.

Da bi uspjeh bio zagarantovan, prvo moramo da se uskladimo – da se uskladimo sa ritmom naše duše i srca, moramo da udružimo snage da samima sobom i da onda saslušamo i sagledamo mudrost koja se odvija. Kada to uradimo, kada se na ovaj način uskladimo, postajemo Jedno sa sobom i sa Univerzumom, a ono što želimo dobićemo brže i sa više milosti.

Sasvim je moguće manifestovati obilje lijepih trenutaka, ali sve počinje s načinom razmišljanja. Sve počinje s tim koliko dobro slušamo svoju dušu i podižemo se kako bismo energiju duše izrazili u našem životu.

Pod energijom ovog mladog Mjeseca moramo biti ponosni na to što jesmo i držati do sebe. Moramo davati, moramo živjeti, moramo dopustiti da sve ono što jesmo isijava iz nas. Moramo ovoj energiji dopustiti da uđe u svaki ugao i aspekt našeg života, a onda početi preduzimati korake kako bismo osigurali da se ona zadrži.

Kada se obgrlite ljubavlju tada ćete početi da se dižete, da cvjetate i da shvatate da, sa pravom istinom onoga što zaista jeste, možete uraditi i postići sve što poželite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info