Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Žudite za promjenama. I one dolaze. Mlad Mjesec ih najavljuje i od utorka možete da startujete. Do kraja sedmice mora doći do nekog pomaka, do nekog konkretnijeg dogovora, do bilo kakve naznake koja će vam dati taj osjećaj da ste na dobrom putu. Da će se stvari odvijati baš u onom pravcu koji vam je potreban i koji toliko dugo priželjkujete.

Ovo je vrijeme, ovo je period iznenađenja za vas. Neka ste očekivali, nekima se niste ni u snovima nadali. Ali to ne znači da nisu tu, samo za vas.

Ljubav. Partnerova planeta je kod vas i Merkur je kod vas i mlad Mjesec je u ovoj sedmici kod vas. Sve vam je dato i sve koristite. To što vas neka pitanja možda muče, to ostavite po strani. Ono što sada ne možete riješiti ni ne pokušavajte. Uzimajte šakom i kapom ono što vam se daje i u tome uživajte.

Budite inicijator za dobre stvari i lijepe razgovore – sve ono što miriše na loše ostavite za neku drugu priliku, neko drugo vrijeme.

Ukoliko ste slobodni, vodite se onim – kako zračiš, tako privlačiš. Pošto sad “zračite” sve u šesnaest, malo je vjerovatno da nećete privući udvarače. Dovoljno je da samo otškrinete vrata i gomila onih koji su za vas zainteresovani će se potući da uđu. A vi gledajte koga ćete da pustite, a koga ne.

Zdravlje. Ulazite u jednu blažu fazu po pitanju zdravlja. Neće se problemi riješiti sami od sebe preko noći, ali će polako početi da nestaju…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info