Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Sa razlogom ili bez, vaš entuzijazam, kada su poslovi u pitanju, se srozao i vi odjednom imate osjećaj da ste se zaglavili u nekim situacijama iz kojih ne znate kako da se iščupate. Iako sve ovo izgleda vrlo dramatično i teško, poenta je u tome da je to zaista samo na prvi pogled tako.

Vama i dalje dolaze dobre prilike i dalje se otvaraju neka vrata, samo što vi sada od drveta ne vidite šumu. Jeste da je ova sedmica pomalo čudna i zbunjujuća, ali i ona će brzo proći a vi ćete uspjeti da vidite jasnije.

Ljubav. Kao da je odjednom neko isključio optimizam i veselost i finu energiju kod vas. Od Venere u Strijelcu postali ste Venera u Jarcu – uozbiljili ste se i počeli da doživljavate partnera kao jedno neozbiljno i lakomisleno biće koje samo ispunjava svoje ćefove i ne posvećuje dovoljno pažnje ni vama niti vašem odnosu.

Vi previše ozbiljni, druga strana previše neozbiljna – dušu dalo da se ne razumijete uopšte. Igrajte na kartu strasti – možda to još uvijek radi između vas.

Oni koji su slobodni dobijaju ove sedmice mlad Mjesec u polju ljubavi. Novi početak, da. Ali taj novi početak teško da može da bude sada, jer čak i da ima onih koji su za vas zainteresovani, vi se nešto stežete, previše sporo otvarate, ne vjerujete i tako to…

Zdravlje. Generalno gledano, bićete vrlo roviti. Ne biste trebali da imate veću zdravstvenu problematiku, ali nećete se osjećati naročito dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info