Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Razgovori, dogovori, sastančenja, priče – ova sedmica kao da je sva od riječi i pokreta sazdana. Na sve ovo i mlad Mjesec u vašem polju komunikacije, kratkih susreta i putovanja otvara vam dodatno nove šanse i nove mogućnosti za aktiviranje ovog segmenta.

Sve i svakoga uzmite u obzir, jer nikada ne znate u kom grmu leži prava prilika za vas! Jeste da će biti i onih koji će vam uzalud trošiti vrijeme, ali u krajnjem zbiru – bićete zadovoljni.

Ljubav. Komunikacija bi, sa emotivnim ili bračnim partnerom, u ovoj sedmici trebalo da se popravi. Ispada kao da ćete konačno doprijeti jedno do drugog i riješiti neka pitanja koja su vas mučila. I pored ovoga, nešto će vam smetati da se osjećate sigurno. Šta? Teško je reći.

Možda će riječi teći glatko, ali će osjećaj izostajati. Ili će i dalje neka sjenka sumnje stajati iza vas, dahtati vam za vrat i unositi nemir u srce. Samo polako, neka vrijeme riješi nedoumice. Sada je bitno da kažete jedno drugome šta imate i nastavite dalje.

Slobodni, u ovoj sedmici ćete imati jednu jasnu i otvorenu ponudu – neko će vas baš okupirati, svaki čas vam slati porukice, zasmijavati vas. Vi ćete uživati u tome, ali ipak imati određenu zadršku…

Zdravlje. Sve će se i dalje vrtiti oko kičme, kostiju, zglobova, posebno oko koljena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info