Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Period u kojem morate da na dnevnoj bazi preskačete prepreke se nastavlja i dalje. Izluđuje vas što na neke stvari nemate uticaj, ali što više pokušavate da se borite, čini vam se da sve više i više koči.

Možda ćete u nekom momentu shvatiti da je vaše samo da se prepustite, da rješavate situacije onako kako vam dolaze i da pustite da se ono što je bitno samo sklopi u mozaik. Tako ćete prestati i da opterećujete svoj mozak. Neki put nam nedjelovanje donosi najbolje rezultate. Probajte pa ćete vidjeti.

Ljubav. Partner je u ovom trenutku mnogo zreliji, odgovorniji i stabilniji u svojim ponašanjima i razmišljanjima od vas. Realno gledano, trebalo bi ga pustiti da vodi vaš odnos u ovim danima, jer ako vi budete vođa, onda do ko zna kakvih brljotina i problema može doći.

Vaše je jedino da pronađete dovoljno prostora u svom prenatrpanom rasporedu za drago vam biće i da uživate u zajedničkim trenucima. Ne potežite neke ozbiljnije priče – niste trenutno sposobni da ih iznesete do kraja.

Ukoliko ste slobodni, s nekim imate finu komunikaciju, ali to zasad nije dovoljno da kod vas probudi onaj osjećaj i želju za osvajanjem. Vjerovatno ćete svoje dane i sate trošiti najprije u onome što je vezano za posao i za novac.

Zdravlje. Sve do polovine februara ćete biti u ovakvom, rovitom fazonu. Jedino što vam preostaje jeste da maksimalno vodite računa o sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info