Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Iako mislite da ste svemogući – ne, ne možete sve sami. Potrebna vam je i te kako pomoć i od kolega i od onih sa kojima se razumete, ali i od onih koje baš i ne “mirišete”, ali su vam sada neophodni.

Potrebno vam je da se dogovarate i, iako ovi dogovori mogu biti komplikovani u početku, ipak će vam kasnije biti drago što ste ih pokrenuli. Zajedno je lakše, vidjećete. I zajedno ćete uspjeti da prevaziđete mnogo komplikovanih situacija koje će se postaviti pred vas tokom ove sedmice.

Ljubav. I dalje se ne može reći da ćete se unutar sebe, u duši, osjećati kako treba, kada su emotivna ili bračna partnerstva u pitanju. Nosite nesigurnost koje ne možete da se oslobodite, nosite strahove koji pritišću, nosite osjećaj da vam manjka ljubavi i povjerenja.

Sami ćete se teško izboriti sa ovim, ali ako nemate osobu kojoj možete otvoriti srce i rasteretiti ga, onda ćete morati kako znate i umijete. Generalno gledano, odnos sa partnerom ide. Ide isto kao i do sada. Tu ste, zajedno ste – to je važno, zar ne?

Ukoliko ste slobodni, Mjesec, koji vlada vašim ljubavima, u ovoj sedmici je mlad, u znaku Vodolije i vašem polju tajni. Šta to znači ? Pa eto, otvoren je period za nešto novo, tajno naravno, za neku kombinaciju, za priču sa nekim ko je zauzet i tako dalje… Nešto drugo? Ništa trenutno, to je što je…

Zdravlje. Dosta nervoze, mogući su čak i problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija i osjetljivost na vremenske prilike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info