Rak: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Da sve vodi ka nekim velikim promjenama u poslovnom segmentu – vodi. To je i vama negdje jasno iako se svim silama trudite da te promjene koliko toliko kontrolišete. Nemojte džabe trošiti snagu na nešto što ne možete izvesti – prepustite se toku struje i samo pratite.

Već u ovoj sedmici može pasti konkretna priča, konkretna informacija doći do vas ili ćete dobiti ugovor na koji samo treba baciti potpis. Ulazite u novu fazu po mnogim pitanjima, a pogotovo vezano za posao. Neke nove bitke su pred vama.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju promjena, kriza, drame sigurno neće popraviti trenutni odnos sa voljenom osobom. Naprotiv, vaša će osjećanja u ovoj sedmici biti jako promjenjiva i nestabilna. Čas ćete voljeti drago vam biće više od svega na svijetu, čas će vas samo njegovo postojanje nervirati, a kamoli riječi ili postupci. No, ništa ovo nije strašno, osim ako vi baš ne budete potencirali na nekom problemu. Nemojte.

Ukoliko ste slobodni, biće vam super ukoliko hoćete da se bavite strašću i erotskim ludilom. Ako nećete to, već želite emocije, romantiku i tako to – onda ćete morati da čekate neku drugu sedmicu. U ovoj od toga nema ništa…

Zdravlje. Stariji Rakovi su nešto nježnijeg zdravlja u ovoj sedmici i mogu lako potkačiti koji virus. Kod mlađih je stabilnija zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info