Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Vjerovatno nikome nije jasno kako uspijevate da završite sve na vrijeme, kako uspijevate da stignete na više strana odjednom, kako vam sve tako lako ide od ruke…

Naravno da je to tako samo u oku posmatrača – vi najbolje znate koliko se lomite i kidate i pod kojom ste tenzijom svakoga dana, svakoga sata. I nemojte da stanete samo na trenutnim poslovima – borite se i za nove, za nove dogovore, nove saradnje, kopajte i tražite, jer možete iskopati mnogo toga zanimljivog.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner vas steže po nekim pitanjima, ali ne date se vi baš tako lako. Malo ili malo više ćete se praviti ludi, okretati priču na neke druge stvari. Jednostavno rečeno, gledaćete da na svaki način ovo izbjegnete.

Da se razumijemo, ne mora da znači da je bilo šta strašno u pitanju – možda drago biće uzalud pokušava da vas natjera da održite neka obećanja koja ste dali, a vi nemate vremena i iz tog razloga vrdate na sve strane.

Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je potpuno drugačija od svih drugih – vanredno zanimljiva, očaravajuća, svoja. Bićete toliko opčinjeni njome da će svi oni koji se takođe motaju oko vas automatski pasti u drugi plan.

Zdravlje. Stariji Ovnovi – pritisak i cirkulacija. Mlađi, obratite više pažnje na ishranu, promjene vremena mogu se manifestovati kroz glavobolje i nervozu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info