Lav: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Ništa ne narušava niti ugrožava vaše pozicije iako povremeno možete imati baš takav osjećaj. Sa onima koji su oko vas nemate baš savršenu komunikaciju niti razumijevanje, ali to vam nije ni potrebno. Ne morate da se volite, morate da radite zajedno.

Zato se potrudite da makar taj poslovni dio protekne bez većih problema. Ono što je vezano za inostranstvo i realizaciju planova koji dugo čuče u vama jeste pod dobrim uticajima planeta – zato svu svoju pažnju usmjerite baš na tu stranu!

Ljubav. Imate osjećaj da je partner u potpunosti preuzeo “komandu” u vašem odnosu i niste daleko od istine. Možete da se busate u grudi do prekosutra, da tvrdite da sve zavisi samo od vas, ali to realno gledano nema veze sa vezom.

Sada igrate kako druga strana svira i naviknite se na ritam. Prekinite da tjerate svoje i uključite mozak i vrlo brzo ćete shvatiti da ovo još može biti u vašu korist. U prevodu – kada pobijedite sami sebe, preuzećete inicijativu i glavnu ulogu u odnosu…

Ukoliko ste slobodni, jedna osoba se može izdvojiti, jednu osobu možete primijetiti, jedna osoba vam može zapasti za oko. Prepustite se opuštenoj komunikaciji sa njom i uživajte. Biće vam simpatično i slatko da flertujete.

Zdravlje. Trenutno se osjećate bolje nego inače. Ipak, imunitet vam je još uvijek dosta nježan.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info