Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Pravi je trenutak da naučite da malo kalkulišete, da ne budete baš kao otvorena knjiga koju može svako da pročita kako mu se ćefne. Da kažete jedno, mislite drugo, a uradite treće. Vidite da to kod svih drugih prolazi, a vi se čvrsto držite nekih svojih principa i zbog njih malo-malo pa padnete.

Generalno gledano, ovo vam je super period da se nešto u tajnosti dogovarate – kad mogu svi ostali, možete i vi. Da pravite kombinacije. Da gledate da ugodite sebi, za promjenu – ne stalno i uvijek drugima…

Ljubav. Ulazite u period kada ste spremni da date više i da se više posvetite odnosu u kojem ste. Nije u tome problem – to je baš lijepo i krasno. Problem je u drugoj strani, jer ona trenutno nije na istim talasnim dužinama kao vi.

To ne znači da vas manje voli, ali su joj prioritet druga pitanja i druge stvari. Zato ne treba insistirati ni na čemu, nego pustiti da sve ovo vremenom uklopi. A hoće, to je sigurno.

Ukoliko ste slobodni, samo da znate da je Venera u vašem znaku. Em vlada vašim poljem ljubavi, em je to ljubav sama po sebi, em će vam donijeti da budete slađi nego inače.

Ona će u vaš život uvlačiti emotivne prilike, a vi vidite šta ćete sa njima i da li su vam one po volji. Doduše, krenuće da uvlači i prošlost, ali šta sad…

Zdravlje. Nestabilnost i osjetljivost u zdravstvenom segmentu trajaće još neko vrijeme…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info