Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Pričaćete i sastančiti i dogovarati se – lijepo će vas boljeti glava od svega ovoga. Takođe, čućete million i jedan prijedlog i savet i ponudu i informacije, a sa velikom većinom ovoga nećete znati šta da uradite. Na kraju će ispasti da će vam ova sedmica samo u razgovorima proteći.

Da li će se bilo šta izdvojiti što bi vrijedilo, što bi vas odvelo u nekom konkretnijem pravcu? Pa moguće je, u drugom dijelu sedmice. Mlad Mjesec u vašem polju poslovne svakodnevnice daje šansu da se promjene pokrenu…

Ljubav. Možete u ovoj sedmici da sa partnerom imate strast, možete da imate dogovore, možete da imate smijeh i zabavu i razumijevanje i svašta nešto interesantno i zanimljivo. Pa u čemu je onda problem?

Pa problem je u tome što će svega biti, ali onog unutrašnjeg osjećaja neće. On će izostajati. Iznutra se nećete osjećati sigurno, voljeno, ali isto tako iznutra nećete osjećati ni vi ono što je potrebno – tu pravu emociju prema partneru. Čudni dani, zbunjujući. Ali će proći brzo.

Ukoliko ste slobodni, sada ni nemate nekih konkretnijih emotivnih prilika. Ima tu neke sitne komunikacije, nekih pogleda ispod oka, ali ništa više od toga. Kod nekih od vas je bivši partner počeo da šalje čudne signale – još uvijek ne znate šta hoće od vas.

Zdravlje. Cirkulacija, pritisak i osjetljivost na vrijeme kod starijih Djevica. Mlađi – nervoza, nemir, problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info