Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. U svakoj situaciji ćete se snaći – i u onoj najzahtjevnijoj i u onoj najkomplikovanijoj i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mjesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije otvara vam vrata za proširenje saradnji ili za formiranje novih, daje vam šansu da se pokrenete i napravite neke velike promjene.

I sami ste dovoljno jaki, ali ima i onih koji vam mogu biti značajna podrška i njihovu pomoć i iskustvo i savjet treba potražiti. Sedmica će proletiti, a rezultatima ćete biti zadovoljni.

Ljubav. Realno gledano, ne postoje nikakvi veći problemi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Uklapate se, pravite dogovore, uspijevate da pronađete zajednički jezik.

Sve je tu kako treba, ali vi osjećate da nešto fali, nešto što se ne može tek tako lako riječima objasniti i iskazati. Možda nije ništa konkretno, možda ste samo u nekom šašavom periodu koji će ubrzo proći…

Ako ste slobodni, okruženi ste društvom, okruženi ste ljudima koji su interesantni, ma ima tu i dobrih “prilika”, ništa tu nije sporno. Problem je samo u tome što se vama nešto ne da da otpočinjete bilo šta.

Nešto vam fali – onaj osjećaj da vas osoba prodrma iznutra, da učini da zadrhtite cijelim tijelom. Od toga ništa ove sedmice…

Zdravlje. Ustalili ste se po pitanju zdravlja, ali i sami osjećate da ste dosta roviti i vrlo krhki. Posebnu pažnju obratite na imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info