Bik: Sedmični horoskop za period od 04.02.2019. do 10.02.2019.

0

Posao. Nervozni ste i napeti zbog mnogo otvorenih pitanja vezanih za poslovni segment, ali realno gledano, i pored toga, sve uglavnom funkcioniše kako treba. Ispada da su ti vaši strahovi i mentalne oluje uglavnom nepotrebni.

Mlad Mjesec, početkom sedmice, u vašem polju karijere otvara prostor za novitete u narednom periodu, ali oni su sada samo nagoviješteni u smislu da može se krenuti sa nekim okvirnim dogovorima, sa planovima, sa pripremama. Konkretizacija će doći malo kasnije.

Ljubav. Ulazak vaše vladarke Venere u znak Jarca će vas “zamrznuti”. Tu ste gdje ste, kada su emocije u pitanju. S jedne strane, to je poznato tlo, osoba za koju znate kako diše i razmišlja, sigurnost.

S druge strane, toliko vam je, s vremena na vrijeme, potrebno da se nešto promijeni, da se nešto dogodi novo u vašem odnosu, a ako toga nema, onda ste skloni da sami napravite uzbunu u svojoj glavi. Kad ste zajedno, nećete imati problem. Kada niste jedno pored drugog, vi ćete biti nezadovoljni, zbog svega.

Slobodni, ništa pametno u ovoj sedmici. Družite se, izlazite, flertujte – štagod vam srcu prija. Ipak, ne računajte na neke posebne ljubavne prilike. Niti ste vi spremni za njih niti one za vas.

Zdravlje. Nije vrijeme da se opustite, naprotiv. Sad tek treba voditi računa i o ishrani i o oblačenju i o imunitetu. Nemojte da vas prevari to što se osjećate dobro!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info