Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Toliko vam je više muka od čekanja, da biste najradije iz kože iskočili. Svi vam nešto govore: “Sad će, sad će”, svi vam nešto obećavaju, a realizacije nigdje! I zato ćete možda u ovoj sedmici da napravite mini zemljotres u poslovnom segmentu, onako kako vi umijete. Pa će odmah sve moći.

Šalu na stranu, vi ste u odličnom poslovnom periodu. I da, dobićete i ostvarićete ono što želite. Nije daleko, vjerujte. Samo gurajte, samo radite, samo otvorite četvore oči.

Ljubav. Realno gledano, sve u vašim emotivnim vezama ili brakovima bi trebalo da funkcioniše baš onako kako se vama dopada.

Doduše, imaćete vi nekih momenata u kojima ćete malo da se uzjogunite, da malo sami sebi pravite problem u glavi, čak i da malo prasnete i kažete i šta mislite i šta ne mislite. A onda će to proći u trenutku, kao da nikada nije ni postojalo. I opet će sve biti super…

Ako ste slobodni, to je u redu. Ali, ako ste slobodni, a niti jednog udvarača nema oko vas – e onda tu nešto ne štima. Jer, ako sad ne privlačite, kada ćete? Zato, spremite se, sredite se i pravac u akciju. Pravac u druženja, u izlaske, da vas svi vide! I budite malo aktivniji na društvenim mrežama…

Zdravlje. Vjerovatno vam ništa ne fali, ali vi tako uspješno umijete da preuveličavate i plašite sami sebe da je to nevjerovatno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info