Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Jedna brza i ispunjena dešavanjima sedmica je pred vama. Planovi će se mijenjati, situacije će preskakati jedna drugu, dogovori će se pokretati – jedan, drugi pa treći,  a vi ćete se u svemu tome snalaziti kao riba u vodi.

Obratite pažnju na sredinu sedmice – tada vam može uletiti potpuno neočekivano jedna ponuda ili poslovna šansa kojoj ste se odavno nadali! Takođe, to je vrijeme da i otputujete poslovno i napravite neki odličan poslovni dogovor. Nerviranja i brige potisnite u stranu – samo gurajte naprijed!

Ljubav. Nestalnost i nestabilnost u emotivnim vezama i brakovima se nastavlja i dalje. Partner vam ne posvećuje onoliko vremena koliko biste vi željeli pa ćete mu u ovoj sedmici udariti kontru i gledati da “uhvatite krivinu” i zabavite se sa prijateljima kad god možete.

U suštini, vi i vaše voljeno biće ćete se čas spajati, čas razdvajati, čas voljeti čas svađati. Samo naprijed ako je to ono što vam odgovara…

Slobodne Vage, sa Suncem i Merkurom u svom polju ljubavi, kao i sa trigonom svoje vladarke Venere prema Uranu, neće ostvariti emotivnu priču ili neku kombinaciju samo i isključivo ukoliko se zatvore u kuću i pogase sve računare i mobilne telefone. Ako iole promolite nos negdje – eto udvarača na sve strane!

Zdravlje. Male su šanse da možete imati neki iole ozbiljniji zdravstveni problem u ovom periodu. Samo neke prolazne smetnje, lako rješive.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info