Strijelac: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu sada možete zabrljati jedino ako svjesno radite protiv sebe. U onoj varijanti – znate da nešto ne biste trebali da radite, ali vi radite baš to. Ili, znate da je potrebno da nešto završite, ali vi ste se tako lijepo uvalili u stolicu i ne mrda vam se s mjesta ni za šta.

Sve vam je jasno. Imate odlične prilike i te prilike treba iskoristiti. Samo ako vi to hoćete, dogovorićete se i napraviti odlične dogovore, možda čak i potpisati bitan ugovor. Zato, na noge lagane i naprijed, svom snagom na posao!

Ljubav. Jedna sedmica u kojoj bi zauzeti trebalo da uživaju u lijepim kontaktima sa osobom do koje im je stalo. Za to ćete imati prilike svakako pa se čak može dogoditi da vi i vaše drago biće napravite neki dogovor ili pozitivno iznenadite jedno drugo.

Ono što ne treba uraditi jeste: ne hvatajte se za svaku partnerovu riječ, ne analizirajte je uzduž i poprijeko i ne tražite dlaku u jajetu. Aman, opustite se malo!

Oni koji su slobodni zasuti su ponudama, prijedlozima, udvaranjima, komplimentima. Lijepo vam nije jasno šta se to dogodilo pa ste odjednom upali u žižu interesovanja suprotnog pola. Ne razmišljajte mnogo, nego zaronite u sve ovo i malo uživajte. Ako vas samo jure stranci i oni koji su daleko od vas – ma i to je u redu!

Zdravlje. Sem ishrane i sem nekih manjih problema sa kostima i zglobovima, kod starijih, sve vam je ostalo u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info