Škorpija: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Oko nekih dogovora ćete tako da se natežete ove sedmice. Da se ubjeđujete, da prigovarate, da budete na granici da sve prekinete, a onda da se ponovo vratite u igru i nastavite istim žarom. Samo naprijed – i pored prepreka koje su tu i koje neće nestati same od sebe, ovo je fenomenalan period da se izborite za ono što želite.

I zato ne posustajte. Pripadnike vašeg znaka može iznenaditi jedna jako dobra poslovna ponuda ili prilika, a još ako se vezuje za inostranstvo – ma milina!

Ljubav. Ništa posebno novo nema da se kaže za Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima. Ista meta, isto rastojanje. Niti ste loše niti ste dobro. Borite se sa tim kako znate i umijete i gledajte da ne pokleknete pod iskušenjima koja se i dalje otvaraju na sve strane.

Oni koji su slobodni imaju prilike za ljubav. Naravno, osim ako ih neka druga, bitnija dešavanja ne okrenu na drugu stranu. Vama su u suštini sada potrebni izazovi.

Potrebno vam je da se borite za nekog, da grizete, da jurite, da osvajate i tražite baš takve, skoro pa nemoguće misije da biste ih ostvarili. Ko se mota oko vas i udvara vam se, taj vam je nezanimljiv sto posto. Nećete da vas osvoje, hoćete da vi osvojite, ali one koji se ne daju tako lako.

Zdravlje. Bježite od svega što je hladno. Od hladnog vremena, hladnog jela, hladnog pića, hladnih ljudi. Samo se toplinom okružite i sve će biti u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info