Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Neko će vas nervirati svojom brzinom ili sporošću. Možda svojim dugačkim jezikom ili nemarom prema obavezama. Nije ni važno šta je uzrok – bitno je da će vam skakutati po živcima. A vi lijepo iskulirajte i ne dozvolite da upadnete u neki začarani krug rasprava i ubjeđivanja. Šta će vam to?

Trenutno su vaše pozicije odlične, a non stop se otvara nešto što vas dodatno gura, pomaže vam. Nadređeni vam čine ustupke i guraju vas samo naprijed. Na tu stranu se okrenite, tamo postavite cilj.

Ljubav. Ako ništa drugo, makar će se jednim dijelom popraviti komunikacija sa osobom koju volite. Ali i to ići na preskok. Čas super, čas ćutanje. Ali, makar se nećete toliko nervirati kao što ste se nervirali u dužem prethodnom periodu.

Doduše, neka pitanja i dalje ostaju neriješena, i dalje će biti mnogo toga neizgovorenog što nosite u sebi, ali to ostavite za neko drugo vrijeme, neke druge dane…

Slobodni, “izvor” udvarača je vrlo sveden – ili preko posla ili preko prijatelja i društvenih mreža. Iz nekog od ovih segmenata postoji osoba koja konstantno pokušava da ostvari jaču komunikaciju sa vama. Čavrljajte, flertujte malo – čisto da vidite u kom pravcu to ide…

Zdravlje. Ništa strašno, samo vam je malo respiratorni trakt osjetljiviji nego inače.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info