Rak: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Odnos sa šefovima i kolegama povremeno će, u ovoj sedmici, biti u krizi. Vi ćete se osjećati kao neko ko mora da se bori, iz dana u dan, da bi preplivao trenutno nemirne vode koje vas okružuju.

Uspjećete u tome, ne brinite. Nosite mnogo više snage u sebi nego što mislite. Jedna interesantna ponuda ili prilika vam stoji u drugom dijelu sedmice. I te kako je vrijedi razmotriti vrlo ozbiljno pa čak i ako je skopčana sa nekim uslovima koji vam ne odgovaraju.

Ljubav. Kao sve je u redu u vašim emotivnim vezama i brakovima. A da li je zaista tako? Ulazite u ovu sedmicu u jednom čudnom raspoloženju. Svjesni ste da trenutno postoji stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, ali vi biste tako rado sve promijenili, iz korijena. Jer nešto vam smeta, nešto fali.

Možda ste preumorni od svega, možda ste iscrpili sve svoje snage, možda vam je dosta, a možda je ovo samo prolazno raspoloženje koje će brzo uminuti. U svakom slučaju, ovo nije vrijeme da siječete i insistirate na bilo čemu. Pustite, neka se stvari malo slegnu. Prvenstveno u vama.

Slobodni Rakovi – kontakt sa osobom preko poslovnog segmenta ili društvenih mreža može raspaliti sve strasti u vama.

Zdravlje. Bićete osjetljivi na vremenske prilike – čuvajte grlo i sinuse, a može doći i do prehlade i problema sa mokraćnim kanalima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info