Ovan: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Ne volite i ne želite da se baš mnogo oslanjate na druge, ali u ovoj sedmici biste mogli da razmislite i o tome. Postoje osobe koje vam nude podršku, pomoć, savjet ili jednostavno žele da sa vama započnu neku zajedničku poslovnu aktivnost.

U periodu ste kada bi valjalo razmisliti i o tome da sa nekim udružite snage. Svaka vrsta pritiska će vam izuzetno smetati, pogotovo od strane šefova, autoriteta i naročito ako vas oni budu usporavali, kočili ili se miješali u vaš način rada.

Ljubav. Kod zauzetih Ovnova i dalje traje period u kojem je strast ključni element u odnosu sa voljenom osobom. Naravno da je ta strast odlična, kada se koristi na onaj pravi način, ali emotivno ludilo može otići i na drugu stranu pa neće biti iznenađujuće ukoliko se vi i partner budete čas voljeli, a čas svađali. Naročito obratite pažnju na dane oko vikenda, jer su oni posebno nestabilni i zahtjevni.

Slobodni su nezaustavljivi: privlačite zadivljene poglede suprotnog pola, a i vi se osjećate moćno – kao da možete osvojiti koga god poželite. Uživajte u ovim danima, jer vam donose mnogo društvenih aktivnosti i mnoštvo novih osoba u vašem životu – sve je ludo, zanimljivo, opijajuće, puno hemije i varnica!

Zdravlje. Niste još uvijek izašli iz perioda u kojem su vam respiratorni organi posebno osjetljivi na hladnoću. Moguće su i glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info