Lav: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Krenuli ste vi u napad na više frontova, ali u svemu tome možete pomalo i da se pogubite ukoliko se ne organizujete kako treba. Trenutno ste u centru dešavanja i sigurno je da biste trebali da ovu svoju poziciju i iskoristite.

Odnos sa nekim kolegama neće funkcionisati, ali nemojte da dozvolite da vas uvuku u neke rasprave – sklonite se i gledajte svoja posla. Toliko ovih dana kombinujete, planirate, tražite nove načine i nova rješenja da ćete morati da iskombinujete nešto što valja!

Ljubav. Malo drame, čisto da začini stvari u emotivnim vezama i brakovima. Suštinski, bićete dobro u potpunosti, ali ćete s vremena na vrijeme malo uzburkati vodu, čisto da bude zanimljivije.

Ukoliko ste nešto u prethodnom periodu zabrljali, sada možete da ispravljate stvari i da poboljšavate komunikaciju sa partnerom.

Slobodni, vi trenutno ne radite ništa, ali i to ništa je dovoljno da oči suprotnog pola budu uperene u vas. Svakakvi će prijedlozi padati tokom ove sedmice – neke udvarače ćete “oduvati” na prvu, drugima ćete dozvoliti da budu u vašoj blizini i pomalo flertovati sa njima, a biće i onih koji će vas dotaknuti u srce. Lijepi dani su pred vama, ispunjeni zanimljivim dešavanjima.

Zdravlje. Pred kraj sedmice je moguća malaksalost, pojačan umor, ali i manji pad imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info