Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Vi ste zvanično ušli u period u kojem se mogu dogoditi pozitivni preokreti u poslovnom segmentu. Da se razumijemo, to ne znači da će vam ova sedmica biti mirna, jer neće. Imaćete povremeno napete situacije, ali uglavnom sa onim mlađim osobama sa kojima morate da radite.

Ne raspravljajte se sa njima mnogo, nego ih sa dvije riječi sasijecite u korjenu. Vi se lijepo okrenite onome što vam je bitno, a to su neke nove ponude ili prilike koje vam se nude.

Ljubav. Da je situacija savršena u vašim emotivnim ili bračnim vezama – pa i nije. Ni vi ni partner zadovoljni. No, uglavnom se prelazi preko problema ćuteći i oboje se trudite da ne postavljate baš mnogo suvišnih pitanja.

Doduše, tamo negdje u drugom dijelu sedmice može da se dogodi da izbije jedna jača, ali kratkotrajna rasprava. Ništa što već niste sto puta vidjeli i doživjeli.

Slobodni, trigon Venere i Urana može vam donijeti poznanstvo preko prijatelja, preko društvenih mreža ili preko nekog od članova porodice. Ovo čak možda i neće biti toliko loše, s obzirom na to da postoji potencijal da se ovaj odnos razvija. No, ne očekujte čuda preko noći – za sada će to biti samo jedna zanimljiva komunikacija.

Zdravlje. Malo ste nervozni. Pa ste malo osjetljivi na hladnoću. Pa vam je odjednom super i ništa vam ne fali. I tako iz dana u dan…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info