Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Iako početak sedmice može biti dosta stresan u poslovnom segmentu i to kroz probleme u komunikaciji sa onima koji su vam važni, to ne znači da u ovom periodu nećete uspjeti da povučete prave poteze i ostvarite neke bitne poslovne ciljeve.

Sa malo uklapanja i sa više dogovaranja, umjesto insistiranja na svojim stavovima, sve se može srediti očas posla. Dobar je momenat i da pokrećete planove i prezentujete ideje i nova rješenja koja već odavno imate spakovane u glavi.

Ljubav. Negdje ste svjesni da niste u posljednje vrijeme posvećivali dovoljno pažnje osobi koju volite. Mnogo je drugih stvari i obaveza kojima se morate okrenuti i to je sve u redu,  ali morate pronaći i dovoljno prostora za partnera. A u ovoj sedmici bar to možete. Trudite se da se komunikacija odvija nesmetano, čak i da se poboljša.

Djevice koje su slobodne vrlo su zainteresovane za osobu sa kojom imaju samo povremenu ili površnu komunikaciju. Čekate da druga strana napravi neki konkretniji potez ili da vam makar da signal da je zainteresovana.

Bićete vrlo razočarani ako se nešto tog tipa ne dogodi u ovoj sedmici. No, čak i da je tako, sačekajte – biće dana za megdana…

Zdravlje. Nervozni ste i previše osjetljivi – stres je dosta naglašen, a imunitet nije baš u punoj snazi. Moguće su sve vrste prehlada i viroza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info