Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Iako se nervoza još uvijek provlači negdje ispod površine, mora se priznati da poslovni segment dosta fino funkcioniše u ovoj sedmici. Štaviše, možete napraviti par vrlo zanimljivih kontakata, a neki od vas čak i pokrenuti saradnju koja je vrlo obećavajuća.

Ništa neće biti čudno ukoliko se to bude vezivalo čak i za inostranstvo. U ovom periodu ne bi trebalo da se ustručavate da iznesete svoje ideje, prijedloge – da pokažete kreativnost na svaki mogući način. Isplatiće vam se.

Ljubav. Kako je bilo u prethodnom periodu, u ovoj sedmici ćete još odlično funkcionisati sa voljenom osobom. Još uvijek će se povremeno osjetiti talasi napetosti, ali će oni brzo nestajati.

Sada bi bio fin momenat da se dogovarate, da pravite zajedničke planove, da promijenite malo ustaljenu rutinu, možda nekim izlaskom, većim druženjem sa prijateljima ili čak kraćim putovanjem?

A slobodnim Blizancima poznanstvo, koje može ići posredstvom prijatelja ili pak preko društvenih mreža, može zaista pomutiti mozak. U ovoj se sedmici može započeti priča koja će u sebi nositi sve: i elemenat iznenađenja i jednu ludu energiju i ogromnu strast koja će vas odnijeti na sedmo nebo.

Zdravlje. Prehlade, viroze koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Stariji Blizanci imaju problem sa kostima, zglobovima, reumatskim bolovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info