Bik: Sedmični horoskop za period od 28.01.2019. do 03.02.2019.

0

Posao. Poslovno funkcionišete dobro, a tokom ove sedmice mogu vam se otvoriti i nove ponude ili poslovne prilike. Neki od vas jesu trenutno zabrinuti ili zbog situacija koje se dešavaju oko njih ili zbog toga što su im dalji postupci i planovi šefova nejasni pa se pitaju da li su uključeni u njih.

Ne brinite, nemate nikakvih razloga za to. Do vas mogu dolaziti informacije koje bi vas u trenutku onespokojile, samo da biste kasnije shvatili da ste previše negativno gledali na stvari.

Ljubav. Sedmica vrlo čudnih i skokovitih odnosa sa voljenom osobom. Od ljubavi i strasti do ljubomore i optužbi, od smijeha do uslovljavanja, od opuštenih zajedničkih momenata do pritisaka i manipulacije.

Obratite posebnu pažnju na drugi dio sedmice i dane oko vikenda, jer u ovom periodu može sve kulminirati. Da se razumijemo – sve je rješivo i sa svime se može izaći nakraj. Takođe, kod nekih Bikova ovi dani mogu donijeti veliku zabrinutost i nespokoj zbog nekog člana partnerove porodice.

Slobodni, trigon vaše vladarke sa Uranom može da vas brzinski digne i isto tako brzinski vam ubaci neku novu osobu u život. Eh, sad, da li će to ostati samo na prijateljstvu, avanturi ili prerasti u nešto više – vidjećemo…

Zdravlje. Neku zdravstvenu problematiku gurate u stranu i ne želite da joj posvetite pažnju. Ne budite neodgovorni prema sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info