Ovo su najtraženije torbe ove zime!

0

Ona je naša veoma draga prijateljica, jer može sačuvati naše tajne, ali i sve male sitnice bez kojih nam je dan nezamisliv. Da biste i ove sezone bile u trendu, donosimo vam najtraženije torbe za ovu zimu!

Lančana reakcija


One su već duže vrijeme prilično popularne i jako moderne, a ove zime su u samom vrhu popularnosti. Obično je riječ o torbama čiji je kaiš od lanca, a dolaze u svim mogućim dimenzijama i oblicima. Pored toga, sam kaiš od lanca će privući pažnju, jer podsjeća na nakit.

Moja kravica


Da, životinjski print i dalje je jako popularan, samo što je ove zimske sezone u prvom planu dezen koji podsjeća na šare omiljene životinje koja nam daje mlijeko – krave. Veoma interesantno, a odlično za kombinovanje sa svim jednobojnim komadima garderobe.

Knedla na ruci


Njen okrugli oblik neodoljivo podsjeća na kineske knedle, a mašna na samom vrhu čini je veoma romantičnom i jako privlačnom. Drške od bambusa samo dodatno pridonose romantičnom stilu.

Bakino zlato


Naše bake sigurno nisu bile vidovite i nikako nisu mogle znati da će se ovaj model torbe opet postati trendi, ali to je jednostavno tako: retro torbe, u stilu pedesetih i šezdesetih godina prošlog vijeka, pravi su hit ove zime.

Krokodil Dendi


Manje ili veće, to je sasvim nebitno, a ono što je bitno jeste da podsjećaju na krokodilsku kožu. Ponovo su se vratile na velika vrata (na veliko oduševljenje mnogih od nas) i možemo reći kako su i dezen koji je gotovo pa uvijek popularan, a ove zime u potpunosti nezaobilazan.

Kocka do kocke…


One možda i nisu tako privlačne “na prvu”, ali su i više nego funkcionalne. Naime, u ovakvoj torbi mnogo je lakše naći ono što tražite (ključeve od auta, na primjer). One dolaze u više oblika, a neke podsjećaju i na manji kofer. Sve u svemu, veoma su moderne i više nego poželjne.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info