Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Prvo Sunce, a zatim i Merkur ulaze ove sedmice u vaš znak. Ulazite zvanično u period koji će mnogo toga promijeniti, naravno nabolje. To ne znači da se u ovoj sedmici nećete nervirati. Hoćete, to je više nego sigurno.

Možda ćete se sa nekim ljudima i posvađati, možda čak i prekinuti saradnju. Ali to je potpuno nebitno. Ono što je važno jeste da je pred vama period sa izuzetnim prilikama koje ćete vi svakako iskoristiti. Vi budite korektni u svemu i čekajte svoj momenat. A on će doći.

Ljubav. Sunce ulazi u vaš znak i to je super, jer je to planeta koja vlada partnerskim odnosima. Dajte mu par dana da počne da djeluje kako treba. U prevodu – u prvoj polovini sedmice biće nerviranja, može da padne i jedna žestoka svađa.

Niti ćete vi biti baš kako treba, a niti će partner biti “normalan”. No, ovo je možda i potrebno da raščisti neke stvari i da možete da nastavite dalje kako treba. Biće to dobro, dajte šansu i sebi i drugoj strani.

Oni koji su slobodni konačno će popustiti pod udvaranjima jedne osobe koja ih vrlo uporno opsijeda. Neće se to nimalo loše pokazati i ova priča bi vam mogla biti baš zanimljiva. U principu, pred vama su neki lijepi dani u kojima trebate da se opustite i uživate.

Zdravlje. Nikako da se dovoljno naodmarate, nikako da u potpunosti prezdravite. Ukoliko vučete neku prehladu ili virus, računajte na poboljšanje od drugog dijela sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info