Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Povremeno imate osjećaj da ste zatrpani poslovnim ponudama i prilikama. A onda upadnete u period kada se ama baš ništa ne dešava niti pokreće. Kao da su svuda oko vas gomile obećanja, a nikako da se nešto od tih obećanja istinski i realizuje.

Ni vi povremeno ne znate na koju ćete stranu. Ne gurajte ništa, nije vaše da to radite. Vaše je da sačekate da se neko ili nešto samo izdvoji i padne vam u krilo. U međuvremenu, obavljajte svakodnevne obaveze, da vas ne bi prozivali zbog kašnjenja.

Ljubav. Mnogo se volite, mnogo vam je divno u spavaćoj sobi, ali se isto tako i mnogo svađate i mnogo natežete sa voljenom osobom. Niti jedno sa drugim niti jedno bez drugog.

U ovakvim klackalicama vam prolaze dani, a sigurno je samo jedno – te neke divne trenutke kvarite onim lošim. Nemojte. Stvarno je šteta da u ovakvom periodu ne uživate, kad već možete.

A slobodni? Ma i kod vas je opšti krkljanac. Da li prema nekom osjećate samo prijateljstvo ili tu ima i mnogo više od toga? Da li da se upustite u avanturu, a tako vas jako neko privlači? Da li da prihvatite udvaranje osobe koja je tako fina, ali vam se ne dopada baš nešto naročito ? Muke vaše niko ne zna…

Zdravlje. Niste loše, sem kada je ishrana u pitanju. Morate da se pokrenete, jer ste skloni da se samo uvalite u toplo, kunjate i jedete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info