Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Čas je sve super, čas ništa ne valja. U stvari, vjerovatno to nije toliko drastično – problem je što vi sada sve previše primate k srcu. No dobro, takvi ste – morate u svemu da pretjerujete. Poenta je da poslovno ne stojite nimalo loše.

Možda biste vi voljeli da je bolje, ali polako – biće I toga. Sigurno je da će vas neki ljudi nervirati tokom ove sedmice. Pa dobro i to će se preživjeti. I ako bude problema sa nekom papirologijom ili dogovorima – ma i to će se srediti. Samo ne pravite dramu.

Ljubav. Partner se u ovom periodu najviše svađa sam sa sobom. Ako ne možete da ga smirite, pustite ga, ali vi gledajte da ne uvuče i vas u isto raspoloženje, naročito u prvoj polovini sedmice. Druga strana je trenutno blago neurotična, a vi lično ne možete uraditi ništa povodom toga, osim da budete normalni i fini, kao i inače.

Štagod vaše voljeno biće reklo, štagod uradilo – neka vas ne dotiče i samo to propustite kroz uši bez ikakve reakcije. Brzo će proći. Pa svi upadnemo u te neke nenormalne faze, zar ne?

Ukoliko ste slobodni, uživajte i ne mislite mnogo na sutra. Da li je to to ili to nije to, da li je to ono pravo ili nije ono pravo? Ma šta će vam ta pitanja sada? Samo sebe da potkopavate i nervirate? Batalite to – živite!

Zdravlje. Ništa vama ne fali, čak imate viška. E te viškove biste mogli da krenete da topite i to baš od ove sedmice – naravno, kroz fizičku aktivnost, neće samo od sebe…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info