Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Iako na poslu nije savršeno, ipak vam ovaj segment donosi neuporedivo veće zadovoljstvo i stabilnost nego emotivni dio. Jeste da će vas neki saradnici iznervirati ove sedmice, ali to je prolazno i kratkotrajno i sa time se možete izboriti.

Može biti i nekih papiroloških problema, ali opet rješivih u vašu korist. Ono što će vam smetati jeste što ćete non stop juriti vrijeme i biti u zaostatku s istim. Moguće je da ste preuzeli na sebe previše obaveza i da vam je sada teško da sve obećano i ispunite.

Ljubav. Ništa se značajno neće promijeniti u odnosu na prethodnu sedmicu, u vašim emotivnim vezama i brakovima. Bukvalno rečeno – red meda, red žuči. Kada su “medeni dani”, topićete se i biti toliko puni ljubavi i nježnosti da biste njome mogli preplaviti voljeno biće.

Kada su oni drugi dani u pitanju – bićete toliko bijesni i nervozni da niko neće smjeti ni riječ da vam kaže. Sigurno biste voljeli da sve ide mirnije i stabilnije, ali to sada nije moguće.

Slobodni, neko s kim radite ili ste povremeno u kontaktu, zbog posla, polomi se pokušavajući da vas osvoji. Možda ćete, ali samo možda, u nekom trenutku poželjeti da se prepustite. Samo da taj trenutak ne prođe bez ikakve vaše reakcije…

Zdravlje. Imunitet vam trenutno nije baš jača strana. Takođe, moguće su nesanica i nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info