Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Jedna brza i dešavanjima ispunjena sedmica je pred vama što će vam, s jedne strane, izuzetno prijati, jer ste u periodu kada ništa ne možete da čekate i kada nemate strpljenja. Svoju eksplozivnost ipak kontrolišite, jer će biti par situacija u kojima ona može izbiti.

Neke promjene u dogovorima mogu vas izbaciti iz takta, a u ovoj sedmici mogući su i problemi sa tehnikom i papirima. Spremite se da rješavate situacije u hodu. I pored napetosti, jedna sedmica sa mnogobrojnim prilikama je pred vama.

Ljubav. Trenutno ste u svom najjačem osvajačkom zanosu. Period ljubavnih prilika, bilo da su one vezane za kratkotrajne avanture ili neke trajnije odnose, nastavlja se i dalje. Nije problem u ovom periodu započeti emotivnu priču, ali je jako bitno na kakvim je osnovama ona postavljena – ukoliko je samo strast i hemija u pitanju, šanse za trajnost nisu naročite.

No, ukoliko su u pitanju i zajednička interesovanja, isti pogledi na život i uklapanje – onda je i te kako moguće da ste pronašli osobu sa kojom ćete se uskladiti na duže.

Zauzeti imaju jaku potrebu za promjenama – potrudite se da promijenite nešto u odnosu sa osobom koju volite, a ne da tražite uzbuđenja sa strane.

Zdravlje. Osjetljivi ste na viruse, prehlade, a posebno su ugroženi sinusi. Stariji Ovnovi mogu imati problema sa zubima. Mogućnosti povreda u brzini ili nepažnji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info