Lav: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Poslovno ste u periodu velikih promjena. Da se ne lažemo – neke od tih promjena vam se neće dopasti nimalo, ali zato ima i onih drugih koje će vam otvoriti vrata izuzetno jakim poslovnim saradnjama i dogovorima.

Hoće vas inostranstvo i sve ono što je vezano za strance – tu je vaša najjača i najsrećnija tačka i na tu stranu se treba okrenuti. Nervoza na poslu postoji pa postoji – samo gledajte da vas ona ne dotiče previše i nemojte dozvoliti da vas taj talas zapljusne i uvuče.

Ljubav. Na silu ništa nećete uspjeti da poboljšate u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Niste sada sposobni niti da zavodite red niti da insistirate na bilo čemu. A pogotovo niste sposobni da na neku vrisku i dreku dobijete bilo šta.

Što se više budete svađali, gore će vam biti. Zato je bolje da spustite loptu i pokušate na neki fin, normalan, lijep i nježan način da poboljšate stvari. E, to će uspjeti.

Slobodni, kod vas može šta hoćete. Možete da se zaljubljujete, možete da se avanturišete, možete da ulazite u priče sa osobama koje žive daleko od vas, može da vam se pomuti mozak od strasti… Luda hemija pravi bure i oluje u vama i nemojte da razmišljate puno – prepustite se pa šta bude…

Zdravlje. Imunitet! Vodite računa o njemu koliko god ste u mogućnosti, jer će se sve bakterije i virusi lijepiti na vas u ovoj sedmici.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info