Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Neki ljudi vas nerviraju, kvare vam planove svojim postupcima ili neodgovornošću prema poslu. Umijete da prećutite, ali je pitanje da li ćete u ovoj sedmici to moći. Bolje recite odmah, dok vam je još hladna glava, nego da nakupljate pa da onda izbjesnite I pretjerate.

Neki papiri i dogovori će vam praviti problem. I oko toga ćete morati da se zamlaćujete i gubite vrijeme. No, šta da se radi. I pored svega ovoga, ne stojite uopšte loše. A i brzo ćete riješiti sve te prepreke koje stoje pred vama.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, sada vas muvaju samo neki neozbiljni likovi, samo oni koji su mlađi od vas, koji su daleko ili oni koji bi malo da se zabave. A bar da vas muvaju kako treba – nego vas pojedini baš iznerviraju svojim potezima i riječima.

Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, vam je iza leđa. Daje vam ono što je u ovom trenutku raspoloživo pa kome se sviđa, sviđa. Kome se ne sviđa, neka čeka.

A zauzeti? Pa, vi ste nešto nervozni. Ne osjećate se dobro u onome što imate, tražite i primjećujete svaki pogrešan potez ili grešku kod voljene osobe. Isto tako, moguće je da postoji osoba na koju mislite ili koja vam se jako dopada. Ni tu ne znate šta da uradite…

Zdravlje. Prehlade, alergije, problemi sa grlom, plućima. Roviti ste i potrebno je da se više odmarate i povratite snagu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info