Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Teško ćete u prvim danima ove sedmice uspijevati da zadržite profesionalnost i stabilnost. Non stop će postojati ljudi, situacije, okolnosti koje će vas izbacivati iz takta ili tjerati da funkcionišete onako kako vi ne umijete – na preskok, u hodu, bez mnogo razmišljanja.

Organizujte sami sebe kako znate i umijete i naučite da se zatvorite da vas pomenute situacije ne bi doticale. Drugi dio sedmice donosi naglo spuštanje tenzija i kvalitetnije funkcionisanje. A biće i nekih solidnih poslovnih prilika za vas.

Ljubav. Kada se pogleda realno, sve u vašim emotivnim vezama i brakovima bi trebalo da funkcioniše. Ali da li je zaista tako ? Površinski – da, oni oko vas smatraju da ste srećan par. Ali suštinski, vi niste nešto kako treba. Nešto vam smeta, nešto vam fali, nešto vas nervira.

Možda smatrate da je partner prezahtjevan ili da previše očekuje od vas. Šta god da je – umirite se, utišajte i pokušajte da te bure u svojoj glavi potisnete.

Oni koji su slobodni imaju dvije mogućnosti – postoji osoba koja vam nudi ludu strast, ali s kojom znate da ne možete ostvariti bilo šta trajnije. A postoji i neko drugi ko vam nudi stabilnost I mir, ali ko vam je više simpatičan nego zaista privlačan. Na koju ćete stranu?

Zdravlje. Nervoza kod mlađih Djevica. Starijima se nastavljaju problemi sa kičmom i zglobovima. I jedni i drugi – vodite računa o povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info