Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Moći ćete više da se opustite i bolje funkcionišete u drugom dijelu sedmice. Do tada, očekujte napetih par dana u kojima ćete biti stisnuti rokovima, u kojima ćete morati da funkcionišete onako kako niste navikli, u kojima ćete nervirati saradnike, ali i oni vas.

Gledajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam poslije trebati mnogo vremena da ih ispravite. S druge strane, neko vam nudi dobru poslovnu šansu ili želi da vas zainteresuje za saradnju. Pregovori u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Naglašena je uzburkanost u emotivnim vezama i brakovima i u prvoj polovini sedmice treba se čuvati riječi izrečenih u bijesu, brzini, impulsivno, jer one mogu naškoditi odnosu sa voljenom osobom. Neki od vas mogu čak naprečac donijeti odluku o prekidu.

Da li je prekid trajne prirode ili ne, to je već pitanje, ali svakako treba dobro razmisliti prije stavljanja bilo kakve tačke, pogotovo ako to radite u bijesu. Drugi dio sedmice svakako donosi smirenje.

Oni koji su slobodni imaju mnoštvo prilika. Neko vam se vrlo uporno i vrlo simpatično udvara i vjerovatno ne žali ni novca ni truda da vam pokaže svoje interesovanje. Možda biste trebali da date šansu ovoj osobi?

Zdravlje. Slaba tačka su zglobovi, naročito kod starijih Blizanaca. Mogućnosti za povrede. Takođe, potrebno je više opreza u saobraćaju i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info