Bik: Sedmični horoskop za period od 21.01.2019. do 27.01.2019.

0

Posao. Red nekih sitnih distrakcija i problema, red odličnih poslovnih prilika. Ovo prvo je potpuno normalno i to je sastavni dio života, a uostalom – riješićete sve. Ovo drugo hvatajte što prije, jer neke prilike ne trebate i ne smijete propuštati.

Više obratite pažnju na papire, jer su tu mogući manji problemi, a nemojte da se iznenadite ukoliko dođe i do promjena u dogovorima u posljednjem trenutku, kao i do neposlušnosti od strane računara, mobilnog telefona ili tehničkih sredstava koja su vam potrebna za rad.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, bilo da ste to planirali ili niste, Mars u vašem polju tajni radi sve u šesnaest i može Bikovima otvoriti mogućnosti ulaska u tajnu, najprije seksualnu i strasnu priču.

Ukoliko ste zauzeti, razmislite dobro prije nego što se upletete u nešto što će vam definitivno dodatno zakomplikovati život. Odnos sa stalnim partnerom je ionako skokovit – zar vam zaista treba još jedan razlog za brigu i nerviranje?

A slobodni? Komunikacija sa jednom osobom se brzo razvija i vi kao da ne možete da prepoznate sebe – sva opreznost i strpljivost nestali su kod vas i trenutno vas jedino vuče luda želja da nešto što prije pokrenete. Pa ako je tako, onda neka vam je sa srećom…

Zdravlje. Zdravstvena situacija je solidna. Brige i stres mogu vam povremeno donijeti prolaznu glavobolju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info