Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Imate more ideja, imate gomilu planova koje ste sa svih strana pretresli i zaključili da ne postoji teorijska šansa da omanu. I tako biste rado jurnuli i ostvarili sve ovo, koliko odmah. Ali nešto vas i dalje sputava – da li su to strahovi i nesigurnosti koji se povremeno javljaju, da li su to okolnosti, da li je to neki unutrašnji glas ili samo glas razuma?

Samo polako, prevazići ćete vi ove blokade, bilo da su lično vaše ili od strane drugih. Jer podršku imate. Možda je ne vidite trenutno, ali ona svakako dolazi…

Ljubav. Jedna vrlo, vrlo značajna sedmica za one u emotivnim vezama i brakovima. Sedmica koja može promijeniti sve. Sedmica u kojoj kao da će se podvući linija i poslije koje više ništa neće biti isto.

Pred vama su dva puta, drage Vodolije: ili ćete sa partnerom ući u fazu koja vas vodi ka mnogo boljem odnosu, bliskosti, zajedništvu, a one u vezama i ka konkretizaciji odnosa, ili ćete ući u fazu koja vas vodi ka odvajanju. Možemo mi pričati i o sudbini, karmi, o postavkama u natalnim horoskopima, ali sve se to na kraju svodi na jedno – od vas, vaše volje i vaših postupaka sve zavisi. Neka je sa srećom!

A slobodni, atak na vas od strane udvarača se nastavlja. Ali nešto vas još uvijek koči da se prepustite u potpunosti…

Zdravlje. I dalje ste nešto roviti. Potrebno vam je da budete aktivni, da vas ne drži mjesto, da ne mirujete. To će vam donositi dobru energiju i vitalnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info