Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu važi isto kao i za emocije – imate neke fenomenalne uticaje koji vam mogu donijeti jake priče, nove dogovore i mnogo posla, ali ne smijete sebi dozvoliti da poletite i da odmah očekujete da budete zatrpani novcem.

Treba u ovom periodu umjeti probrati šta je ono što valja, a od čega se treba skloniti. No, hajde da kažemo da su raširena krila sreće iznad vas pa će vas to vjerovatno sačuvati od nekih pogrešnih poteza. Ipak, ne izazivajte sudbinu.

Ljubav. Trigon vaše vladarke Venere sa Marsom i te kako potencira na strasti i uzbudljivim dešavanjima u emotivnom životu, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Prilike se otvaraju lako, a vi kao da privlačite u svoj život nove osobe bez ikakvog posebnog truda. Dodatna bliska konjukcija Venere sa Jupiterom samo pojačava ove uticaje, ali vam donosi i velika očekivanja od onih sa kojima sada dolazite u kontakt.

No, ne treba zaboraviti da je vaša vladarka i u kvadratu sa Neptunom pa bi bilo dobro da se ne zanosite pretjerano i ne tripujete neke filmske ljubavne priče dok ne vidite da li ove osobe zaista vrijede ili su samo lijepa iluzija.

Zauzeti – trošite energiju na lijepe stvari, ne na probleme i rasprave.

Zdravlje. Čas ste super, čas se nešto kilavite, mrljavite, samo vam se spava i nije vam ni do čega. Bacite se na sportske aktivnosti – to će vas pokrenuti u periodima mrljavljenja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info