Strijelac: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Nemojte da se ljutite, ali u ovoj sedmici ćete vjerovatno imati više sreće nego pameti. Sa konjukcijom Venere i Jupitera u svom znaku, vi prosto privlačite svaku vrstu povoljnosti, dobrih okolnosti, pravih dogovora, pravih osoba.

Ne tražite vi posao, posao traži vas. Vaše je samo da napravite prave izbore i da se pokažete u najboljem svjetlu. A to ćete sada svakako moći. Nekima od vas ovaj period donijeće i promjenu radnog mjesta, unapređenje ili neke prilično velike beneficije.

Ljubav. U emotivnim i bračnim relacijama ovo je jedna promjenjiva sedmica. Sedmica krajnosti, u kojoj možete istinski uživati sa osobom koju volite, ali se i onako vrlo ozbiljno sporječkati po nekim pitanjima. Na primjer, nesuglasica može biti oko finansija – vi ste sada široke ruke, ali voljena osoba se nešto stisla i samo vam prebacuje za svaku paru koja izađe iz vašeg novčanika.

Ili, vi biste da se provedete i uživate, a drago vam biće nema namjeru da se makne iz kuće i samo vam nešto pomračuje raspoloženje svojim riječima i postupcima. No, malo slatko, malo gorko – zajedničkim snagama izguraćete ovu sedmicu.

Slobodni, polomiše se udvarači oko vas. A vama fino. Samo se smijuljite i flertujete i uživate u svemu što se dešava…

Zdravlje. Svaka vrsta pretjerivanja, prije ili kasnije, obiće vam se o glavu. Imajte to negdje na umu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info