Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Vi biste mnogo i brzo i sve i odmah, ali okolnosti vas koče, ne dozvoljavaju da se razmašete onoliko koliko hoćete. Tjeraju vas da usporite, tjeraju vas da studioznije pristupite onome što radite, tjeraju vas da oprezno i polako hodite poslovnim putevima i stranputicama ove sedmice. Da li će vam se to dopasti? Naravno da neće.

Ali razmislite ovako, možda je baš potrebno da se sada funkcioniše na ovaj način. Baš zato da se ne biste zaletili već da sačekate prave prilike i pravo vrijeme za pokret.

Ljubav. Period je dušu dao za avanturu, za gomilu vrlo zanimljivih situacija sa suprotnim polom. Razum vam govori jedno, ali srce i hemija su smućkali tako moćan koktel kojem vi prosto ne uspijevate da odolite.

Vidite ovako, s jedne strane Venera pravi trigonski aspekt sa Marsom pa je tako lako prepustiti se čarima ljubavi, prave, zabranjene, tajne, avanturističke – ma bilo koje! S druge strane, Saturn pravi kvadrat sa Marsom pa će neke od vas taj unutrašnji glas kočiti, govoriti: “Nemoj, razmisli, sačekaj, ne juri kao muva bez glave!”.

E sad, šta će od ova dva prevagnuti i pobijediti, to već zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju, i zauzeti i slobodni će imati apsolutno iste dileme…

Zdravlje. Osjetljivi sinusi, glavobolje koje mogu biti podstaknute problemima sa kičmom. Čuvajte glavu i noge, gledajte da se ne povrijedite. Prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info