Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Ne istrčavajte se sa nekim odlukama, sa nekim izjavama – nemojte juriti posao niti poslovne prilike, pustite da one same stignu do vas. A hoće, sigurno. Vaš poslovni segment je ionako uzburkan i uskomešan ovih dana, sa gomilom dešavanja i velikom brzinom – nemojte vi još dodatno praviti problem sami sebi.

Konjukcija Venere i Jupitera u vašem polju posla, nekim Ribama otvara savršene poslovne prilike, ali i mogućnosti za napredovanje i veliku podršku od strane šefova i autoriteta, moćnih osoba.

Ljubav. Prevelika očekivanja ili pretjerani zahtjevi prema voljenoj osobi mogu prvenstveno donijeti problem vama, a onda i vašem odnosu. Pokušajte da u ovim danima iskoristite pozitivne uticaje na vaš znak i da više uživate u svakom zajedničkom momentu sa osobom koju volite.

Smirite malo svoje misli, smirite malo svoje želje, budite malo realniji. Sve je dobro pa zato nemojte vi kvariti.

Ukoliko ste slobodni, poslovni segment sada nudi pregršt mogućnosti za emotivna dešavanja. Ljubav vas juri, ali vi bar zasad uspješno bježite, a samo vi znate iz kojih je to razloga. Ma pustite je da vas stigne, možda vam bude zanimljivije nego što mislite! Ne tražite idealno, jer to ne postoji.

Zdravlje. Pomračenje Mjeseca, koje se dešava u vašem polju zdravlja, upozorava vas da je vrijeme da obratite više pažnje na ovaj životni segment.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info