Rak: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Ulazite u sedmicu koja najavljuje velike promjene u poslovnom segmentu. Biće prisutna nervoza, jer je obaveza preko glave, a vi paralelno sa njima pokušavate da ostvarite neke nove dogovore i saradnje.

Značajni momenti slijede baš u vezi ovoga i mogu se pokrenuti ozbiljne poslovne priče koje bi vas dugo pratile i donosile stabilnost. Ukoliko dođe do nekih negativnih preokreta, koje niste očekivali, ne klonite duhom – sve ovo vas samo vodi ka tim promjenama koje su već pomenute.

Ljubav. Cijela sedmica je dosta nervozna, za one u partnerskim odnosima, s tim što kulminacija može biti baš u danima oko vikenda, jer ćete u tom periodu vi biti jako promjenjivog i nestabilnog raspoloženja.

Nastupajuće potpuno pomračenje Mjeseca uticaće na sve Rakove i zato treba voditi računa o tome da potencijalna neslaganja sa voljenom osobom ne donesu neke ishitrene odluke i poteze.

Slobodni, razmišljanja o bivšoj ljubavi neka ostanu baš samo to. Ukoliko vam se neki bivši partner i javi, najbolje bi bilo ne produbljivati priču i ostaviti prošlost baš tamo gdje joj je mjesto. Imate sasvim dovoljno novih prilika i mogućnosti za ljubav – zašto biste se vraćali korak unazad?

Zdravlje. Konjukcija Venere i Jupitera u polju zdravlja izuzetno je pozitivna, osim ako je ne iskoristite na opuštenost i pretjerana uživanja. Podložni ste stresu ovih dana.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info