Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Strpljenje vam u ovoj sedmici baš i nije jača strana, a ono vam je zaista neophodno ukoliko želite da prođete kroz naredni period na najbolji mogući način. Nećete se razumjeti sa nadređenima, sve ono što želite da završite ići će na teži način, a prepreke kao da će non stop iskakati jedna za drugom.

Takođe, što više brzate, da biste završili neke obaveze na vrijeme, sve više će vas situacije kočiti ili čak vraćati unazad. Sve u svemu, pripremite živce i energiju, jer će vam i te kako trebati!

Ljubav. Sedmicu započinjete konjukcijom Mjeseca I Marsa u svom polju ličnosti, a završavate je pomračenjem Mjeseca u polju ljubavi. U prevodu, u periodu ste kada su sva čuda moguća i kada će se promjene na emotivnom planu dešavati preko noći.

Ovo je posebno važno slobodnima – iako se Venera nalazi u polju daljina, to ne znači da morate biti udaljeni od nekog 300 kilometara da bi vas ta osoba zainteresovala… I vi nju. Može da označi, na primjer, da ćete biti na meti vatrenih znakova ili osoba koje su vrlo aktivne, duhovite, koje često putuju I tako slično.

Zauzeti, volite se strasno, baš onako kako vi znate i umijete. I, samo da znate, neko vas opasno mjerka – vaše je da li ćete popustiti ili ne…

Zdravlje. Zahtjevna sedmica po pitanju zdravlja. Mogućnosti viroza praćenih visokom, ali kratkotrajnom temperaturom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info