Lav: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Možda nemate iste stavove I razmišljanja kao vaše kolege, ali to ne znači da ne možete da pokušate da se uklopite sa njima. Ići će to teško, pogotovo ako su oko vas osobe koje su krute, rigidne ili koje se čvrsto drže svog načina funkcionisanja, ali treba probati.

U ovoj sedmici može biti zastoja u projektima koji su vam bitni ili u dogovorima, ali ovo se može prevazići. Imajte na pameti svoju dobrobit i budućnost i budite maksimalno profesionalni.

Ljubav. Ova sedmica kao da još jednom stavlja na iskušenje odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Nastupajuće totalno pomračenje Mjeseca, koje će se dogoditi u vašem znaku, nosiće svoj uticaj u ovoj sedmici.

Neke stvari se moraju raščistiti da bi konačno moglo da se diše lakše u odnosu sa voljenom osobom. No, kod nekih Lavova postoje čak i mogućnosti da okončaju veze u kojima su pa, iz tog razloga, trudite se da pronađete zajedničko rješenje za postojeće probleme.

Oni koji su slobodni sada imaju odlične mogućnosti ili za značajno novo poznanstvo ili za pokretanje emotivne priče sa osobom koju već neko vrijeme poznaju.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima. Moguće su i zubobolje. Takođe, obratite pažnju na klizavicu, da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info