Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Vrlo ste ozbiljni u ovom periodu, posvećeni poslu, sposobni i angažovani pa nije ni čudo što vas očekuju neke konkretnije priče i dogovori. Sa svakodnevnim obavezama ćete lako izlaziti nakraj, iako je njihov obim sada povećan i u potpunosti vam ispunjava radno vrijeme.

Čak i one situacije koje će na prvi pogled biti nerješive, uspjećete da privedete kraju. Doći ćete u kontakt sa osobama koje su po vas vrlo značajne i sa kojima možete dogovoriti neke nove poslovne priče ili projekte.

Ljubav. Pravi koktel dešavanja u vašem emotivnom ili bračnom životu. Izuzetno lijepi i nježni, topli momenti smjenjivaće se sa periodima u kojima ste jedno drugom nejasni i počinjete da se opterećujete sumnjom.

Opterećujete se nečim što struji ispod površine, a možda nemate nikakvih realnih razloga za to. Pokušajte da unesete više podsticajnih momenata i lijepih dešavanja u zajedničku svakodnevnicu.

Oni koji su slobodni imaju vrlo ozbiljne šanse da uđu sa jednom osobom u trajnu emotivnu priču. Ovo je neko ko je baš po vašem ukusu – osoba koja je stabilna, odmjerena, jaka intelektualno a u isto vrijeme vrlo magnetična i privlačna. Ne propuštajte prilike koje vam se ukazuju.

Zdravlje. Ulazite u period kada sve ono što je vezano za stomak i varenje postaje jako osjetljivo. Starijima – tegobe sa zglobovima, reuma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info