Blizanci: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Bićete u ovoj sedmici povremeno u baš zahtjevnim situacijama, kao i u kontaktu sa ljudima koji vam donose presiju i opterećenje. Svakodnevno funkcionisanje je skopčano sa mnogo prepreka, ali ako ništa drugo, sada ste u takvom periodu da sa svim ovim možete izaći nakraj.

Dovoljna je upornost, trud i to da ne dozvolite da vas izbace iz takta. U ovoj sedmici mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili saradnicima – saslušajte šta imaju da vam ponude.

Ljubav. I dalje postoje povremeni napeti momenti sa emotivnim ili bračnim partnerom pa bi bilo dobro da ne potencirate na temama i pitanjima za koja znate da su bolna tačka u vašem odnosu.

No, ovi trenuci se mogu prevazići, pogotovo što vas ove sedmice očekuju i neka zaista lijepa dešavanja sa voljenom osobom. Više se okrenite uživanju i finim i strasnim momentima sa osobom do koje vam je stalo.

Oni koji su slobodni – neko iz vaše prošlosti može se pojaviti i nakratko vas dovesti u fazu preispitivanja i razmišljanja. Iako postoji određena bolećivost kod vas, negdje ste svjesni da je za vas bolje da nastavite dalje i konačno stavite tačku. Postoje oko vas nove osobe koje čekaju da se otvorite…

Zdravlje. Stariji Blizanci će biti osjetljivi na vremenske prilike koje mogu pokrenuti kod vas i hronične tegobe. Mlađi – potrebno vam je više kretanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info