Bik: Sedmični horoskop za period od 14.01.2019. do 20.01.2019.

0

Posao. Generalno gledano, niste loše u poslovnom segmentu. Muče vas, doduše, neki papiri, dozvole ili ste opterećeni dogovorima koji nikako da se realizuju, ali sve su to rješive stvari koje ćete uz nešto više volje i truda uspjeti da obavite.

Novim poslovnim saradnjama pristupajte sa dosta sistematičnosti i organizovanosti, jer će se od vas odmah zahtijevati maksimalna posvećenost. Moguće je da u ovoj sedmici započinjete sa nekim dosta bitnim projektima ili dogovorima koji imaju šanse da traju.

Ljubav. U emotivnim i bračnim partnerstvima čas ste super, čas vam ništa nije po volji. Čas se nervirate, čas uživate. Pa u čemu je problem? Možda previše očekujete od voljene osobe.

Možda vam se čini da su osjećanja partnera promjenjiva pa se ne osjećate sigurno. A možda vas zbunjuje ponašanje druge strane. Pokušajte da se opustite i uživate u onim lijepim momentima. One druge – preskočite.

Ako ste slobodni, vi imate neke svoje ideale ljubavi, imate svoje želje i, evidentno, imate i simpatiju. Samo, možda je vaša simpatija kilometarski udaljena od vas ili je udaljena u nekom drugom smislu pa vam je teško da istinski doprete do nje. Pokušavajte i dalje, ništa vas ne košta…

Zdravlje. Pojačana nervoza ove sedmice. Kod starijih Bikova problemi sa venama. Moguće zadržavanje tečnosti u organizmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info