Vodolija: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Za Vodolije će ovo biti jedna posebna godina. Da, Saturn je i tokom 2019. godine u vašem polju podsvijesti i davaće vam povremeno probleme i iskušenja, ali ne takva da sa njima ne možete izaći nakraj. Uran će od marta ući u vaše polje doma, porodice, stabilnosti, ali i završetaka – što govori o tome da se odnos sa emotivnim partnerom mora mijenjati ukoliko imate želju da opstanete zajednički.

Jednostavno rečeno, od vas se ove godine zahtijevaju promjene – ili ćete mijenjati sebe ili ćete morati da promijenite partnera pa vi vidite šta vam je lakše od to dvoje. Ono što je izuzetno dobro jeste tranzit Jupitera iz vašeg polja prijatelja, društvenosti, budućnosti – ova planeta će vam davati dobar vjetar u leđa po svim pitanjima, a naročito onima koja se vezuju za ljubav…

2019. je godina otvorenosti za emocije – i one nove, ali i za one prema postojećem partneru, ali na jedan drugačiji, mnogo dublji i smisleniji način nego do sada. Pa da počnemo…

Period januar/mart. Već tokom januara, slobodne Vodolije imaju prvu ljubavnu priliku. Možda će za vas biti iznenađenje što će vam se jedna osoba otvoriti i povjeriti da prema vama nema samo prijateljska, već i neka druga osjećanja. Kod zauzetih je odnos miran, stabilan, vas dvoje ste podrška jedno drugom, a i strasti su se onako lijepo ustalasale.

Kod zauzetih je februar dobar za “zabranjeno voće”, ali s obzirom na to da je u tom periodu odnos sa voljenom osobom izuzetno jak, vjerovatno je da ćete ovom iskušenju uspješno odoljeti. Slobodnima neko na svaki mogući način pokazuje svoju zainteresovanost – ne morate ništa da uradite, ljubav sama dolazi do vas.

U martu se neka sumnja može uvući između vas i voljene osobe – da li istinski ima razloga za nju, to vi najbolje znate. Slobodnima Venera ulazi u polje ličnosti – ako ste dosad bili neodoljivi, sada postajete pravi magnet za suprotni pol. Takav da će čak i neka prošlost poželjeti da vam se vrati.

Period april/juni. April polako raščišćava nedoumice i vi i voljena osoba ste ponovo na starim stazama – sve funkcioniše baš kako treba i oboje vas nosi dobra energija i fino raspoloženje. U aprilu slobodnima ulazi Mars u polje ljubavi – tako ćete slatko flertovati sa par osoba, tako ćete biti obasuti pažnjom od strane suprotnog pola, ma tako ćete uživati u svemu što se dešava!

Maj je za one u vezama i brakovima jako dobar, em je stabilnost na djelu, em su se strasti baš probudile! Sve funkcioniše baš kako treba! Slobodni nikako da se odluče za jednog od pet udvarača koji se motaju oko njih. Sve vam je ovo vrlo interesantno, ali čekate da se izdvoji “onaj pravi”, da vas srce povuče ka ovoj osobi. Ne brinite, već prvi dio maja je odličan za ovako nešto!

U junu problem u emotivnim vezama i brakovima može samo napraviti to što ćete dosta vremena posvećivati svojim prijateljima. Uvijek se potrudite da voljena osoba bude “ispoštovana” na pravi način i nećete imati razloga za brigu! Slobodnim Vodolijama polje ljubavi je puno kao oko – birajte, odaberite, proberite – ovo su divni momenti za ljubavna uživanja!

Period juli/septembar. Juli mjesec zauzetima baš i neće biti po volji. Funkcionisanje na dnevnoj bazi sa partnerom je prilično otežano, ima tu svega i svačega: i neusaglašenosti i nedoumica i sumnji i loše komunikacije… Sređujte ovo dok je vrijeme i, ako shvatate da je problem do vas, mijenjajte nešto! U julu se neki odnosi mogu raspasti, ali ni slobodni baš neće funkcionisati kako treba – ili se neće pojavljivati niko poseban ili će vam prošlost kuckati na vrata. Sve u svemu, ovaj mjesec bolje preskočite!

U avgustu će partner preuzeti uzde vašeg odnosa u svoje ruke. Bolje se prepustite i ne talasajte mnogo. A još bolje, otputujte negdje zajedno – em ćete se oboje lijepo provesti, em voljena osoba neće imati toliko zamjerki na vaše ponašanje ili postupke. Slobodni početkom avgusta imaju mlad Mjesec u polju partnerstava, što znači da praktično tek od sada ulaze u zaista ozbiljnu fazu za pronalaženje osobe koja im može postati jako bitna.

U septembru su aktuelni red, rad i disciplina – ni vi ni voljena osoba nećete stizati da uhvatite dovoljno prostora jedno za drugo, a rijetke zajedničke momente ćete zaista koristiti samo za uživanje. Slobodni neka otvore četvore oči, ali od početka druge dekade ovog mjeseca sve se polako namiješta za jednu jaku ljubavnu priču.

Period oktobar/decembar. Oktobar donosi zaista ozbiljne planove onima u emotivnim vezama. Neki od vas će od ovog perioda početi da osjećaju potrebu da odnos sa voljenom osobom promijene, u stvari dignu na viši nivo. Od oktobra, sve je otvoreno i moguće. Slobodnima će doći u blizinu osoba iz prošlosti – ako je ovo neko ko je “pravi”, i pored svega, ostaćete jedno pored drugog. No, nemojte biti razočarani ukoliko ovo bude samo kratkotrajno podsjećanje.

Novembar će zauzetim Vodolijama definitivno ostati u pamćenju kao jedan od najboljih mjeseci u ovoj godini, mjesec u kojem su možda rekli: “Da”, ili otpočeli zajednički život sa partnerom, mjesec u kojem će vas puno toga obradovati i donijeti vam zadovoljstvo. Za slobodne je ovo onaj pravi momenat ulaska u jaku emotivnu priču koja vas može dugo pratiti i postati trajna vrijednost u vašem životu.

Decembar će zauzeti iskoristiti da se sakriju od svih i da što više vremena provode sa osobom koju vole. Ako vam baš u ovom periodu padne na pamet da malo šarate i varate – nemojte… Oni koji su slobodni, decembar će iskoristiti za druženja, zabavu i dobar provod.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info